Scroll to top

Estructures complicades

Eviteu l’ús de connectors com ara per tal com, així com o a fi i efecte, ja que afavoreixen les estructures complicades.

✗: Pel que fa al concepte bilingüisme —si en considerem la dilatada i contradictòria evolució— és evident que cal desentendre-se’n, per tal com es tracta d’un concepte ideològic i no científic.
✓: Pel que fa al concepte bilingüisme —si en considerem la dilatada i contradictòria evolució— és evident que cal desentendre-se’n, ja que es tracta d’un concepte ideològic i no científic.

✗: Introduir-se en l’estudi i anàlisi de textos filosòfics del Renaixement i de la primera modernitat dels autors i autores més significatius de l’època, així com en la seva repercussió en la història del pensament polític, religiós i científic, i en la història de l’art.
✓: Introduir-se en l’estudi i anàlisi de textos filosòfics del Renaixement i de la primera modernitat dels autors i autores més significatius de l’època. També analitzar-ne la repercussió en la història del pensament polític, religiós i científic, i en la història de l’art.

✗: Cada setmana es dedica una hora a fer seminaris grupals a fi i efecte de tutoritzar l’alumnat del TFM.
✓: Cada setmana es dedica una hora a fer seminaris grupals a fi de / per tutoritzar l’alumnat del TFM.